120 закладів освіти області пройшли традиційну перевірку перед початком навчального сезону

вересня 16 / 2023

120 закладів освіти області пройшли традиційну перевірку перед початком навчального сезону. Як зазначають в головному управлінні Держпродспоживслужби у Закарпатській області, порушень санітарного законодавства було зафіксовано менше, ніж минулого року.

Так, в ході обстежень, порушення виявлено в 45 дошкільних та 78 загальноосвітніх навчальних закладах. Недоопрацювання, які були виявлені у цьому році, потребують більш тривалого терміну усунення, адже потрібно виділити кошти, аби за можливості провести ремонтні роботи або реконструкцію об’єкту, каже пані Вікторія.

Загалом, у Закарпатській області кількість харчоблоків, які недостатньо забезпечені технологічним і холодильним обладнання складає 13 закладів дошкільної освіти та 24 заклади загальної середньої освіти. За результатами обстежень навчальних закладів у минулому році, за наданими пропозиціями у ряді шкіл було проведено капітальні ремонти та реконструкції.

В ході обстежень проводились лабораторні дослідження якості питної води, відібраної в закладах освіти лабораторією Держпродспоживслужби на санітарно-хімічні і на бактеріологічні показники, всі без відхилень від норм.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар