У Мукачівському драматичному театрі відбулася зустріч із командою волонтерів «БУР табору»

вересня 11 / 2023
🤝У Мукачівському драматичному театрі відбулася зустріч із командою волонтерів «БУР табору»

✅Вчора у Мукачівському драматичному театрі відбулося знайомство волонтерів Бур-табору та представників ініціативної групи мукачівської громади в рамках реалізації у Мукачеві проєкту «Сприяння згуртування постраждалих громад», що впроваджується Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінсування уряду Республіки Кореї.

👆З 9 вересня по 5 листопада у нашому місті волонтери з усіх куточків України облаштовуватимуть творчий простір Мукачівського драматичного театру.

👉Під час зустрічі адміністратор табору Олександра Цьомко познайомила присутніх з діяльністю громадської організації «Будуємо Україну Разом», а будівельний коородинатор Роман Гичун описав план дій по ремонту приміщення театру, яке отримає більш функціональне використання для можливості різним соціальним та віковим групам творчо реалізовуватись.

🤝Мета табору: сприяти залученню молоді, громадянській активності, соціальній згуртованості, створення команди та взаємоповаги у громаді через волонтерство шляхом залучення молоді до дискурту розвитку громади.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар