Передчасно померла знана закарпатка

січня 21 / 2022

Після важкої та тривалої хвороби, на 47 році життя, відійшла у вічність знана багатьом жителька Мукачева Олена Георгіївна Чермяніна – помічниця режисера Мукачівського драматичного театру. У Мукачівському театрі Олена Чермяніна працювала із 2000-го року в якості завідуючої літературної частини, а з 2017 року – помічницею режисера.

№Є люди, імена яких не пишуть у театральних програмках, але вони є однією із найважливіших ланок у довгому ланцюгу створення вистави. Про режисера знають всі, а про помічника режисера мало хто, окрім співробітників театру. Олена Георгіївна була знайома з усім спектром відносин у творчому процесі створення вистав, як із режисерами-постановниками, так із акторами та працівниками театру, успішно справлялась із своїми обов’язками і всім працювати з нею було комфортно", – зазначили у Мукачівському драматичному театрі.

За весь час роботи Олена Чермяніна співпрацювала з усіма режисерами театру та із запрошеними режисерами – заслуженими діячами мистецтв України Юрієм Кочевенко та Констянтином Дубініним, Іваном Войтюком, Михайлом Мільмейстером. За її участі були поставлені успішні та знакові вистави Мукачівського драматичного театру, серед яких: "Украдене щастя" Івана Франка, "Кайдашева сім’я" Івана Нечуй-Левицького, "Ідеальний чоловік" Оскара Уайльда, "Дім Бернарди Альби" Федеріко Гарсія Лорки, багато вистав дитячого репертуару Мукачівського драматичного театру.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Олени Чермяніної.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар