Гуманітарна організація «Sign of Hope» створює концепцію різнобічної допомоги переселеним українцям на Закарпатті

серпня 25 / 2023


Про це іноземні партнери розповіли під час зустрічі з заступником голови Закарпатської обласної ради Василем Дем’янчуком.

Представниця міжнародної гуманітарної організації «Sign of Hope» Вероніка Філіпек розповіла про діяльність місії на Закарпатті, надану допомогу ВПО та про плани на майбутнє. Зазначалося, що організація провадила цьогорічну літню кампанію із оздоровлення та відпочинку для дітей переселенців у денних таборах нашого краю, організовувала гуманітарну та психосоціальну допомогу для внутрішньо переміщених осіб.Наразі команда планує розробляти нову концепцію багатоцільової допомоги, зокрема й розглядає можливість фінансової підтримки для переселенців та бізнес-початківців. Серед задумів - проведення занять з арт-терапії для дітей та навчання відповідних спеціалістів.

Василь Дем’янчук зауважив, що у складних умовах війни ВПО потребують особливої уваги та підтримки, тому впровадження різноманітних соціальних ініціатив є дуже важливим. Посадовець подякував партнерам за допомогу українцям, які знайшли прихисток у нашому краї та запевнив у підтримці організації зі сторони обласної ради у провадженні їх діяльності.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар