Депутати не підтримали відставку мера Рахова, який переховується від поліції за кордоном

серпня 09 / 2023

Нагадаємо
мер Рахова Віктор Медвідь, який нібито ховається від слідства за кордоном, написав заяву на звільнення і передав її до Рахівської міської ради.

Тож, вчора, 7 серпня, в Рахові скликали позачергову сесію міської Ради, на якій відбулося голосування “Про дострокове припинення повноважень Рахівського міського голови”.

Однак майже половина депутатів утрималися від голосування – із 27 депутатів 13 проголосували “за”, 11 депутатів “утрималися”, а ще троє були відсутні.

Тобто за результатами голосування, міський голова Рахова Віктор Медвідь, якого пiдозрюють у привласненнi майна шляхом зловживання службовим становищем i пiдробцi офiцiйних документiв, все ще залишається на своїй посаді.

Як стало відомо, разом із заявою на звільнення, Віктор Медвідь також передав звернення, в якому чітко виправдовує свої дії та закликає до достойної оцінки його роботи та підтримки.

На це звернення емоційно відреагувала голова Рахівської районної ради Діана Бабинець на своїй сторінці у Фейсбук:

Справді, нам є за що “подякувати” нашому міському голові.

Як голова Рахівської районної ради “дякую за підтримку”, “дякую” за присутність на тих трьох сесіях, де розглядалися питання майна та коштів. Майно передали, кошти виділили, а решту – байдуже.

За всі ліквідовані районні установи, за масові звільнення та одноосібне призначення на посади, за зірвані сесії, за те, що на жоден лист міська рада не реагувала, за те, що півтора року не звільняли протирадіаційне укриття від архівних документів. І лише цього року за допомогою правоохоронних органів міська рада таки звільнила приміщення, де розташоване протирадіаційне укриття.

За байдужість до питань збереження району та систематичне нищення районного рівня, як такого.

Це звернення Віктора Васильовича нехай згадають ті, хто принизливо ходив проситися на роботу, ті, хто залишився без улюбленої роботи і змушений виконувати лише те, де бачить вас “патрон”, – пише голова Рахівської райради.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар