Оголошений у розшук мер Рахова Медвідь написав заяву про дострокове складення повноважень (ФОТО)

серпня 05 / 2023

Його підозрюють у привласненні майна шляхом зловживання службовим становищем і підробці офіційних документів.
4 серпня, на сайті Рахівської міськради опубліковано заяву міського голови райцентру Віктора Медвідя про складання повноважень.

У заяві міського голови, зокрема, зазначено: "Ми не дозволяли реалізації «договорняків», у нас не працювала схема «щось за щось». Ми блокували питання «шкурних» інтересів чи забаганок окремих людей та депутатів, які намагалися отримати шматок землі, квадратні метри комунальної власності та інші преференції".

Як повідомляло Закарпаття онлайн, у липні Міністерство внутрішніх справ оголосило в розшук міського голову Рахова Віктора Медведя. 51-річного міського голову Рахова підозрюють у привласненні майна шляхом зловживання службовим становищем і підробці офіційних документів – ст.191 ч.4 та ст.366 ч.1.

Деталі справи наразі не розголошуються, але кілька днів тому стало відомо, що заступника мера Рахова підозрюють у привласненні 2,2 млн грн грантових коштів. За словами правоохоронців, під час будівництва реабілітаційно-оздоровчого центру на Закарпатті, кошти на який виділяли за міжнародними грантовими програмами, перевірка виявила привласнення 2,2 млн грн.

Віктор Медвідь вперше працював на посаді голови Рахівської районної адміністрації у 2009-2010 роках впродовж восьми місяців. Вдруге, у статусі т.в.о., – з жовтня 2014 до липня 2015 року. Далі - з грудня 2019 року до листопада 2020-го.

У жовтні 2015 року, балотувавшись від партії «Єдиний центр», був обраний міським головою Рахова. Вже в 2020 році він успішно балотувався вже від «Слуги народу».
Категорія : Політика


Залишити Коментар