Закарпатська обласна клінічна лікарня імені Андрія Новака підвищує рівень комп’ютеризації

серпня 08 / 2023
🏥💻💻Закарпатська обласна клінічна лікарня імені Андрія Новака підвищує рівень комп’ютеризації

Нещодавно у рамках проекту «Посилення стійкості громад у регіонах України», який реалізовує ПРООН в Україні за фінансової підтримки уряду Великобританії, працівники Закарпатської обласної клінічної лікарні ім. А. Новака отримали 4 ноутбуки.

За словами регіональної координаторки Есми Умерової, сприяння у покращенні надання якісних медичних послуг – це одне з пріоритетних завдань Програми розвитку ООН.

«Діяльність Програми розвитку ООН у Закарпатській області спрямована на розвиток різних послуг, зокрема медичних, соціальних, освітніх та адміністративних. Зараз, у цей складний для країни час, важливо створювати для цього відповідні умови. Сучасне обладнання, яке ми передали лікарні, пришвидшить та вдосконалить щоденну роботу медичного персоналу», - зауважила Есма Умерова.

Також вона додала, що в рамках проекту покращення послуг у сфері охорони здоров’я Закарпаття й надалі залишатиметься у фокусі уваги ПРООН.

У свою чергу, директор лікарні Юрій Яцина висловив вдячність за отримане обладнання та наголосив на важливості співпраці з міжнародними партнерами.

«Забезпечення технічними засобами дуже актуальне у лікувальних закладах, особливо сьогодні, коли кожна допомога має величезне значення. Зараз у лікарні ми відкрили відділення реабілітації, де є чітка система аналізу, фіксації й відповідно роботи з НСЗУ. Тож, ці ноутбуки будуть передані працівникам відділення реабілітації та статистики», – розповів директор Закарпатської обласної клінічної лікарні ім. А. Новака Юрій Яцина. Закарпатська обласна клінічна лікарня імені Андрія Новака
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар