У Чинадієві проходить проект «Інтенсив – курс німецької мови для керівників німецьких громадських організацій України (відео)

липня 28 / 2023
У Чинадієві проходить проект «Інтенсив – курс німецької мови для керівників німецьких громадських організацій України (відео)


Наразі у Чинадієві проходить проект «Інтенсив – курс німецької мови для керівників німецьких громадських організацій України, членів ради німців України». Цей проект має декілька цілей, зокрема, мотивація до активного вивчення німецької мови, підготовка до міжнародного іспиту та дослідження культури Протягом курсу неможливо вивчити іноземну мову, але перебування у іншомовному середовищі сприяє покращенню розмовної практики.

Чимало мовознавців відвідують проект вже декілька років і кажуть, що він допомагає їм отримувати нові знання та успішно використовувати їх у житті.У рамках проекту у замку Сент Міклош відбулося відкриття виставки «Зв’язок Німеччини та України», де всі присутні могли ознайомитися з розвитком німецького поселення на території Волині у ХХ столітті.

Дуже символічно проводити дні німецької культури у стінах замку, адже таким чином відбувається реконструкція життя і побуту краян за часів проживання у фортеці, каже Йосип Бартош. Особливістю проекту є те, що відвідуючи його, учасники громадських організацій здобувають нові знання, які надалі зможуть використовувати у житті.

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар