На Рахівщині підписано Меморандум про співпрацю з проектом Virtual Ukraine

липня 19 / 2023

У вівторок 18 липня у приміщенні Ясінянської селищної ради відбулася зустріч з представниками проекту Virtual Ukraine.
Під час зустрічі було підписано Меморандум про співпрацю між Ясінянською селищною радою та проектом "Virtual Ukraine - virtualukraine.travel".
Метою Меморандуму є консолідація зусиль спрямованих на розвиток та розширення цифрових проектів у галузі презентації, промоції, реклами, інформаційного забезпечення об'єктів індустрії туризм, а саме безпосередньо туристичних локацій: природніх, культурно-історичних, а також об'єктів туристичної інфраструктури (готелі, туристичні комплекси, кемпінги, мотелі, пансіонати, підприємства харчування, транспорту, заклади культури,спорту тощо) в сучасних електронних форматах (сайти, цифрові додатки, наповнення соціальних мереж) з акцентом на контент VR360.
Завдяки співпраці можна створювати ще більше цифрового контенту і тим самим поширювати інформацію про Ясінянську територіальну громаду на всіх інтернет-платформах.
Спільно з VIRTUAL UKRAINE вже оцифровано найцікавіші обєкти Ясінянської громади, поринути яв які віртуально можна за посиланням: https://virtualukraine.travel/F1OMXSxGwV .
Проєкт VIRTUAL UKRAINE - це найбільший цифровий проект, який дозволяє громадам України знімати віртуальні тури своїх територій, культурно-історичних, промислових, інфраструктурних та комерційних об'єктів. Такі зйомки локацій в подальшому закривають питання реклами, інформаційного ознайомлення і залучення інвесторів та туристів по каналах взаємодії в інтернеті, зовнішній рекламі, поліграфії і публічних заходах.
Наповнюємо цифровий контент про найцікавіші об'єкти Ясінянської громади разом!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар