Закарпаття відвідав Руслан Горяченко

червня 16 / 2023

Удосконалення роботи заради довіри людей та підвищення авторитету поліцейських: з робочим візитом Закарпаття відвідав Руслан Горяченко⤵️

Сьогодні, 16 червня, начальник Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини НПУ Руслан Горяченко зустрівся з керівником Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Ярославом Колесником, а також начальниками територіальних підрозділів та підрозділів апарату.

Однією із основних тез робочої наради, які виносилися на обговорення, був детальний аналіз службової діяльності. Зокрема, йшлося про якісну роботу із заявами, зверненнями та повідомленнями громадян.

Було проведено підсумки перевірок окремих напрямків службової діяльності підрозділів ГУНП в Закарпатській області. У результаті – учасники наради виокремили найбільш актуальні проблеми та визначили алгоритми дій для їх вирішення.

«Щоразу ми маємо оцінювати нашу щоденну роботу «зі сторони». Це допомагає бачити недоліки, виправляти їх, ставати кращими. Такий підхід дає поштовх до постійного вдосконалення. А це завжди сприяє завоюванню гідного авторитету поліції серед громадян, вищому рівню довіри людей», – зауважив начальник Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини НПУ Руслан Горяченко.

Очільник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області генерал поліції третього рангу Ярослав Колесник подякував за об’єктивну оцінку роботи поліцейських області: «Дякуємо за відверту розмову, яка задала тон для наших наступних дій, для покращення подальшої діяльності, для якісної служби».
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар