Корпус інфекційного відділення Тячівської районної лікарні відреконструювали

червня 14 / 2023
Корпус інфекційного відділення Тячівської районної лікарні відреконструювали ✅

У його відкритті сьогодні взяли участь перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький, народні депутати, керівництво обласної ради, району, громади та медзакладу.

💬 «Крок за кроком ми спільними зусиллями розвиваємо сферу охорони здоров’я, розбудовуємо наші заклади, їхнє матеріально-технічне забезпечення, покращуємо умови роботи для працівників і лікування – для населення», – зазначив Мирослав Білецький.

За його словами, в оновленому відділенні, розрахованому на 25 ліжок, з усього району прийматимуть пацієнтів, у яких діагностували COVID-19 чи інші інфекційні захворювання.

🏗️ Реконструкція тривала з 2021 року за фінансування з державного бюджету. Загальна вартість проведених робіт – 18 млн 390 тис. грн.
У відділення закупили нові меблі та медичне устаткування для персоналу і пацієнтів, підвели кисень до кожного ліжка, встановили очисні споруди для знезараження стічних вод.
Проєкт реалізували з дотриманням норм безбар'єрності 🙌

💬 «Інфекційні недуги не знають кордонів, не обирають час. Завершення модернізації інфекційного відділення саме під час війни – важливий крок для збереження здоров’я українців, приборкання недуг», – зауважив перший заступник голови ОВА.







Категорія : Суспільство


Залишити Коментар