На Закарпатті водій автобуса не прийняв електронний квиток (ВІДЕО)

червня 12 / 2023

Спочатку в Ужгороді він накричав на дівчинку 17 років за те, що в неї електронний квиток (до Чернівців за 600 грн) зі словами “У нас на Закарпатті такі квитки не діють”!
Мукачівці, Наталії Попп, вдалося відзняти дії та поведінку водія автобуса.

“Я підійшла до дівчинки і попросила її сісти біля мене, аби її підтримати. Вона плакала, приїхала сама з Маріуполя, аби скласти тут HMT та вступити на навчання в Київі. Доїхавши до Мукачева, він почав кричати на неї, що вона не має місця в квитку і має стояти або сидіти ззаді, якщо там є місце (хоча в автобусі купа вільних місць)”, пише у своєму дописі жінка.

“Я заступилась за неї і сказала, що ніхто не давав йому права кричати, він почав і мене виганяти, але я маю “дієвий” квиток і не дала сісти собі на голову. Тепер в Мукачеві ми стоїмо, він відмовляється їхати, ще одна жінка має онлайн квиток, він не дає їй зайти до автобусу, викидає її речі”, – додається у дописі.



Під коментарем до допису, жінка написала, що їй написав керівник мукачівського автовокзалу, та пообіцяв прийняти міри, попросив прийти написати заяву на водія.

“Він вибачився за цю ситуацію, сказав, що це справді неадекватна поведінка. Він буде це вирішувати і не залишись інцидент без уваги”, – зазначила пані Наталія.




Категорія : Суспільство


Залишити Коментар