Допомога постраждалим від підриву Каховської ГЕС (відео)

червня 11 / 2023


Ліки, продукти харчування та воду – у штаб ГО «Я чую з кохлеар» небайдужі закарпатці приносять необхідні речі для українців, що опинилися у епіцентрі екологічної катастрофи на Херсонщині. Як український народ об’єднується навколо спільної біди.

За лічені дні зібрали близько трьох тонн гуманітарної допомоги для українців, що постраждали від катастрофи на Херсонщені. Небайдужі закарпатці приносять до штабу організації «Я чую з Кохлеар» продукти харчування, медикаменти, одяг, засоби гігієни за потребою, та найважливіше – питну воду. Справжня екологічна катастрофа, що сколихнула увесь світ – руйнація Каховської ГЕС потягнула за собою ряд проблем. Деякі населені пункти досі перебувають під водою, а українці, що проживали на території області залишилися без жодних ресурсів на існування.

Тому волонтери та закарпатці об’єднали навколо біди та почали активно працювати задля задоволення потреб постраждалих. Громадська організація не вперше співпрацює з жителями Херсонської області, тому з комунікацією проблем не виникло. Волонтери приємно вражені, що мешканці територіальної громади щодня приносять допомогу. Працювати доводиться навіть у вихідні, адже охочих бути корисними вдосталь.

Перші вантажі з необхідними речами вже доставили до постраждалих від стихії населених пунктів. Волонтери зазначають, що і далі робитимуть все можливе, аби допомогти, всім тим, хто цього потребує.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар