Мешканців Виноградівської міської територіальної громади запрошують долучитись до корисної акції (відео)

червня 10 / 2023

Мешканців Виноградівської міської територіальної громади запрошують долучитись до корисної акції. Громада долучається до Всеукраїнського мегазбору пластикових кришечок, розпочатого з ініціативи ГО “Місто майбутнього”. Завдання: зібрати три мільйони пластикових корків, які потім передадуть на переробку, а кошти використають для закупівлі БПЛА. Допомогти нашим військовим через маленьку, але таку важливу справу.

Жителі Виноградівської міської територіальної громади мають можливість долучитись до Всеукраїнського мегазбору пластикових кришечок, розпочатого з ініціативи ГО “Місто майбутнього”. Кришечки збирають для придбання безпілотного літального апарату для ЗСУ. Корки можна приносити до публічних бібліотек Виноградівської міської територіальної громади, у робочий час. Кришечки підходять з будь-яких пластикових пляшок. Обов’язкова умова : вони повинні бути чистими та без стороннього запаху.

Закарпатці активно долучаються до благодійної справи. Акція триватиме допоки не буде виконане завдання – зібрати три мільйони пластикових корків, які потім передадуть на переробку, а кошти використають для закупівлі БПЛА. Такого роду акція дасть змогу громадянам почати свідомо поводитися з відходами, що підлягають вторинній переробці та допомогти захисникам, що щодня ризикують власним життям у боротьбі з окупантами.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар