5 червня знову відбулись компенсаційні заходи зі штучного відтворення водних біоресурсів у рибогосподарські водойми Закарпатської області

червня 07 / 2023

✅5 червня знову відбулись компенсаційні заходи зі штучного відтворення водних біоресурсів у рибогосподарські водойми Закарпатської області.
🔵У басейн річки Ріка в межах Горінчівської громади вселено 8 600 екз. малька форелі. Зариблення здійснювалось з метою відтворення популяції струмкової форелі, як компенсаційного заходу, передбаченого умовами будівництва та експлуатації МГЕС в с. Нижній Бистрий Хустського району.
🟡Потік Ільмен, що в селі Білин на Рахівщині, поповнився цьоголітками форелі на 1 400 екземплярів. Дане зариблення також відбулось у зв’язку з експлуатацією ГЕС у с. Білин Рахівського району.
🐠Середня вага екземпляра становила 3 грам🐠
✅Участь в даній акції взяли лісові господарства, представники влади, Головне управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області, Держекоінспекція та громадські активісти. Дякуємо всім причетним.
👉Закликаємо громадян брати участь у збереженні рибних запасів, особливо в місцях їх вселення, та своєчасно повідомляти про порушення - (098) 585-61-64.





Категорія : Суспільство


Залишити Коментар