Чергове засідання виконкому відбулося в міськраді Ужгорода

травня 31 / 2023

Під час чергового засідання виконавчого комітету Ужгородської міської ради сьогодні підбили підсумки минулого опалювального сезону та погодили заходи з підготовки до опалювального сезону 2023-2024 рр. Заслухали звіт про торішню роботу комунальних підприємств міськради.

Члени виконкому підтримали припинення дії паспорта відкритого літнього майданчика для здійснення підприємницької діяльності на базі стаціонарних закладів ресторанного господарства ТОВ «Міністеріум» (на 32 посадкових місця) на вул. Льва Толстого, 12 (кафе) площею 74 м2 у центральній зоні.
Проголосували за те, щоб демонтувати низку об’єктів зовнішньої реклами, самовільно встановлених тимчасових споруд та вивісок.
Розглянули та підтримали проєкти рішень про квартирний облік, укладання договорів найму житлового приміщення, приватизацію державного житлового фонду.

Затвердили перелік актів списання багатоквартирних житлових будинків із комунального балансу міста на вул. Собранецькій, 14А та 45.

У закритому режимі розглянули питання, що стосуються дітей: про надання дозволів на вчинення правочинів про відчуження та набуття майна, право власності на яке або право користування яким мають діти; про визначення місця проживання дітей; про погодження на виїзд дитини за межі України тощо.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар