На Закарпатті з робочим візитом перебуває делегація з Пряшівського самоврядного краю Словацької Республіки

травня 30 / 2023
🇺🇦 🇸🇰 На Закарпатті з робочим візитом перебуває делегація з Пряшівського самоврядного краю Словацької Республіки.

Керівництво області провело зустріч із заступниками голови Пряшівського краю Штефаном Біляком і Йозефом Канушчаком та іншими партнерами, де обговорили подальшу співпрацю за різними напрямками.

💬 «Наші закордонні колеги не тільки активно допомагають з перших днів повномасштабного вторгнення, а й завжди готові спільно втілювати важливі ініціативи, зокрема й завдяки реалізації транскордонних проєктів», — прокоментував Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА.

За його словами, словацьких гостей проінформували про потенціал Закарпаття для розвитку економіки, підприємницької діяльності, сільського господарства.

Також Василь Іванчо повідомив, що зараз працюють над популяризацією виноградарства й виноробства, вівчарства, бджолярства, запуском в області індустріальних парків, високотехнологічних виробництв, важлива складова діяльності яких — робота на міжнародних ринках.

💬 «Дякуємо друзям за візит та увагу до Закарпаття. Будемо й надалі разом працювати над розвитком наших регіонів», — додав заступник голови ОВА.

[sub][/sub]
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар