Палац дітей та юнацтва підписав меморандум про співпрацю та партнерство із Закарпатським обласним центром підготовки населення до національного спротиву

травня 28 / 2023

Комунальний заклад позашкільної освіти «Закарпатський обласний центр дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» Закарпатської обласної ради та КУ „Закарпатський обласний центр підготовки населення до національного спротиву” співпрацюватимуть у напрямку військово-патріотичного виховання молоді. Відповідний меморандум підписали Юрій Беляков та в.о. директора „ПАДІЮНу” Світлана Ганущина.
Документ передбачає, перш за все, спільну організацію та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл”(“Джура”); проведення спільних заходів (тренувань, навчань, тренінгів, тощо) за участі педагогів і вихованців «ПАДІЮНУ» та фахівців КУ «Закарпатський обласний центр підготовки населення до національного спротиву», підвищення престижу військової служби, військова професійна орієнтація молоді, формування і розвиток мотивації на підготовку до захисту Української держави і служби у Збройних силах України та інших військових формуваннях.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар