Палац дітей та юнацтва підписав меморандум - подробиці

травня 28 / 2023
Палац дітей та юнацтва підписав меморандум про співпрацю та партнерство із Закарпатським обласним центром підготовки населення до національного спротиву

Комунальний заклад позашкільної освіти «Закарпатський обласний центр дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» Закарпатської обласної ради та КУ „Закарпатський обласний центр підготовки населення до національного спротиву” співпрацюватимуть у напрямку військово-патріотичного виховання молоді. Відповідний меморандум підписали Юрій Беляков та в.о. директора „ПАДІЮНу” Світлана Ганущина.

Документ передбачає, перш за все, спільну організацію та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл”(“Джура”); проведення спільних заходів (тренувань, навчань, тренінгів, тощо) за участі педагогів і вихованців «ПАДІЮНУ» та фахівців КУ «Закарпатський обласний центр підготовки населення до національного спротиву», підвищення престижу військової служби, військова професійна орієнтація молоді, формування і розвиток мотивації на підготовку до захисту Української держави і служби у Збройних силах України та інших військових формуваннях.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар