На Берегівщині надзвичайники долучилися до дводенного районного етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»

травня 26 / 2023

Навіть якщо ти можеш розібрати автомат чи кинути далеко гранату – від рятувальників тобі все одно не втекти. У с. Пийтерфолво на Берегівщині надзвичайники долучилися до дводенного районного етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), де оцінювали один із конкурсів і гарантували пожежну безпеку. Також фахівці ДСНС організували демонстрацію спеціального аварійно-рятувального автомобіля на базі Ford Ranger і всього обладнання, яким послуговуються надзвичайники.
А в с. Нове Село сьогодні пройшов більш «мирний» захід – на базі місцевого навчального закладу рятувальники в рамках громадської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» нагадали школярам номер виклику Служби порятунку і першочергові дії в разі загорання. Надалі з допомогою продукції від UNICEF Ukraine детально розповіли, що треба робити при виявленні вибухонебезпечного предмета. А насамкінець кожен охочий спробував себе в ролі рятувальника при гасінні умовної пожежі
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар