Для закарпатців доступні гранти для підтримки експортних альянсів

травня 17 / 2023

Гранти – корисний інструмент, котрий відкриває нові можливості для розвитку бізнесу, створення додаткових робочих місць, виходу на європейські ринки тощо.
Сьогодні про напрямки грантової допомоги в межах Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» спілкувалися Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА, керівниця Програми Олеся Залуська та місцеві й релоковані субʼєкти господарювання.
✔️ Загалом зараз доступні гранти для підтримки експортних альянсів, жіночого й сімейного підприємництва, перевезення потужностей, відновлення виробництва та продажів, проведення торговельних івентів, бізнес-конференцій тощо.
На зустрічі присутні також ділилися власним досвідом співпраці з USAID, отримання фінансової допомоги, реалізації ініціатив, розповідали про процес створення індустріальних парків.
💬 «Бізнес, зокрема малий і середній, розуміє, що грантові програми дають чималий поштовх для розвитку. Впевнений, завдяки цьому підприємці зможуть досягнути нових результатів», — наголосив Василь Іванчо.
Детальніше про гранти читайте на офіційній сторінці Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України».
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар