Як на Рахівщині допомагають нашим Захисникам

травня 10 / 2023

Цього разу зробити свій внесок у наближення нашої перемоги та допомогти нашим воїнам до Великобичківської селищної ради долучилися багато людей. Ми дякуємо всім за підтримку!
Особлива подяка всім меценатам! Василю Тріщуку за транспортний засіб. Миколі Мигаленюку за роботу по ремонту транспортного засобу. Пекарям територіальної громади за хліб. Газді стаї Івану Медведю за сир та урду. Надії Полянчук за організацію і допомогу у передачі голубців. Господиням, які накрутили голубці для наших хлопців. Водіям волонтерам Віктору Лембаку та Василю Климпотюку за доставлення необхідних речей для наших військових. А також всім небайдужим громадянам, які долучились до допомоги!
Але найбільша подяка - нашим Захисникам! Ми щиро дякуємо за захист, за безпеку, за самовідданість і боротьбу та зміцнення нашої віри в перемогу!
Від імені селищного голови Олега Бурси, окрема подяка за подарунок від хлопців з фронту, а саме: за шеврони, підписаний прапор України, а також Ігорю "Бороді" за прапор мотопіхотного батальйону 128-ої бригади.
Воїни! Ми віримо у Вас і чекаємо! Ви непереможні!
Слава Україні!🇺🇦
Героям Слава!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар