В Тячівській громаді надаватиметься соціальна послуга догляд вдома з встановленням диференційованої плати громадянам

квітня 01 / 2023


У комунальному закладі «Центр надання соціальних послуг Тячівської міської ради Закарпатської області» з 01.04.2023 року надаватиметься соціальна послуга догляд вдома з встановленням диференційованої плати громадянам, сукупний дохід яких перевищує два прожиткові мінімуми, але не перевищує чотири. Дану послугу мають право отримати громадяни, в яких є дорослі діти, які з ними не проживають, або втрачені зв’язки з ними, або ж через агресію росії проти України беруть участь в бойових діях чи перебувають за кордоном.

Вартість послуги залежить від кількості необхідних послуг індивідуально для кожного окремого громадянина відповідно до його потреб.

Після звернення особи фахівцями Центру проводиться оцінка потреб (складається акт оцінки потреб сім’ї/особи), складається соціальна карта, укладається договір (між керівником Центру та особою, яка отримуватиме послугу у 2 екземплярах) та індивідуальний план, в якому прописуються всі види необхідних робіт. Послугу догляд вдома з встановленням диференційованої плати надають соціальні робітники відповідно до графіку відвідування – 2 рази в тиждень.

Більш детальна інформація за адресою: місто Тячів, вул.Кошута, 56 "Центр надання соціальних послуг"
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар