Закарпаття – 0,756 бала з 1 можливого! Таким є результат інформатизації та діджиталізації нашого краю за минулий рік

квітня 01 / 2023
✔️ Закарпаття – 0,756 бала з 1 можливого! Таким є результат інформатизації та діджиталізації нашого краю за минулий рік.

Про це свідчить Індекс цифрової трансформації регіонів України від Мінцифри, повідомив заступник голови ОВА Олександр Пацкан.

Інструмент визначає рівень цифрового розвитку області, враховуючи понад 30 індикаторів. За словами Олександра Пацкана, Індекс показує, наскільки ефективно триває діджиталізація сфери надання адмінпослуг, забезпечення громад інтернетом, як запроваджується е-документообіг, цифрові технології для бізнесу тощо.

💪 «Закарпаття демонструє одні з найкращих показників у країні одразу за кількома напрямками. Максимальні результати маємо за розбудову мережі ЦНАПів, підвищення якості та збільшення кількості державних послуг у них, а також – за візитівку області. Останній блок, зокрема, включає наповнення інформаційних, геоінформаційних систем і рівень підтримки підприємництва», – наголосив заступник голови ОВА.

Також він зауважив, що високу оцінку маємо й за стратегію регіонального розвитку, реалізацію національного проєкту з підключення громад до інтернету, залучення населення до програм розвитку цифрових навичок, запровадження електронного документообігу, послуги єМалятко та інші.

💬 «Війна не зупинила і не гальмувала цифрову трансформацію Закарпаття ні на мить. Ми впевнено долаємо всі виклики, активізуємо вже запущені процеси та започатковуємо нові проєкти. У цьому за всіма напрямками маємо повну підтримку профільного міністерства», – резюмував Олександр Пацкан.

Детальніше ознайомитися з Індексом цифрової трансформації регіонів України 👉 https://bit.ly/40zM5nn
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар