Керівники 13 ЦНАПів Закарпатської області беруть участь у форумі «Надання якісних адміністративних послуг в умовах кризового реагування та відновлення» у Трускавці

березня 31 / 2023
⚡ Керівники 13 ЦНАПів Закарпатської області беруть участь у форумі «Надання якісних адміністративних послуг в умовах кризового реагування та відновлення» у Трускавці.

Протягом трьох днів разом із колегами з Івано-Франківщини, Рівненщини і Львівщини вони обмінюються досвідом створення ефективної команди центру в умовах кризових ситуацій та відновлення. Спільно з експертами вивчають нові підходи до покращення надання якісних адміністративних послуг у громадах.

🫶 Успішними прикладами адаптації ЦНАПів в умовах воєнного часу діляться й керівники Свалявської, Вишківської, Королівської, Солотвинської, Хустської, Горондівської, Іршавської, Міжгірської, Вільховецької, Вилоцької, Великолучківської, Чинадіївської та Холмківської територіальних громад.

Окрім цього, учасники заходу ознайомлюються з передовими інструментами управління якістю під час надання адміністративних послуг та сучасними інформаційними технологіями в роботі фахівців центрів.

Міжрегіональний форум щодо зміцнення потенціалу ЦНАПів організований Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні за підтримки Уряду Великої Британії.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар