Не залишати на Закарпатті довгобудів і недобудів – наша принципова позиція - Мирослав Білецький

березня 16 / 2023

Не залишати на Закарпатті довгобудів і недобудів – наша принципова позиція. На цьому наголосив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.
За його словами, у 2023 році реалізація низки важливих для регіону проєктів продовжиться. Під час чергового засідання сесії обласної ради розглянули питання, яке стосувалося передачі документації щодо витрат на реконструкцію Обласному центру нейрохірургії та неврології в Ужгороді від управління капітального будівництва.
«Цей крок дає можливість керівництву закладу запустити процес оформлення обладнання, отримати дозволи на його використання і після 15 років будівництва врешті розпочати роботу», – зазначив Мирослав Білецький.
Також на завершення будівництва корпусів Рокосівської ЗОШ І-ІІІ ст. на Хустщині сьогодні спрямували 6,5 млн грн. Як зауважив Мирослав Білецький, цей заклад входить до переліку об’єктів програми «Велике будівництво».
«Якби не війна, очевидно, цьогоріч тут би вперше приймали учнів. Та оскільки державного фінансування з об’єктивних причин на це нема, область намагається своїми силами будувати далі», – підкреслив перший заступник голови ОВА.
Ще один проєкт, який треба завершити, – це будівництво тублікарні у с. Нижня Апша, що на Тячівщині. Завершення будівництва і введення об’єкта в експлуатацію є принциповим. Тут пацієнти із туберкульозом зможуть отримати кваліфіковану допомогу, тому для співфінансування грантового проєкту з обласного бюджету виділили 31,1 млн грн.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар