Ще майже 16 тисяч закарпатців будуть під захистом свого поліцейського офіцера громади: у регіоні відкрили чергову поліцейську станцію

лютого 14 / 2023
Ще майже 16 тисяч закарпатців будуть під захистом свого поліцейського офіцера громади: у регіоні відкрили чергову поліцейську станцію✅

На території Закарпаття уже працює 18 поліцейських станцій, які посилюють безпеку у регіоні в рамках проєкту Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади».

Сьогодні, 14 лютого, свої двері відчинив новий пункт безпеки в селі Соломоново Ужгородського району. Для безпеки своєї громади щоденно працюватиме поліцейський офіцер громади Юрій Попович, який обслуговуватиме вісім населених пунктів та майже 16 тисяч громадян. Поліцейський захищатиме та оберігатиме мешканців міста Чоп, сіл Соломоново, Червоне, Тисаашвань, Тисауйфалу, Есень, Соловка та Петрівка.

Офіційно відкрили станцію начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області генерал поліції третього рангу Ярослав Колесник, спільно з Чопським міським головою Валерієм Самардаком.

Керівник поліції Закарпаття відзначив, що на прикордонній території поліцейська станція є надзвичайно потрібною, для повної безпеки громадян буде продовжено роботу з посилення відеонагляду на цих територіях, тобто встановлення додаткової кількості камер відеоспостереження.

Ярослав Колесник та Валерій Самардак вручили поліцейському офіцеру громади усю необхідну екіпіровку та ключі від нового службового автомобіля.

«Проєкт «Поліцейський офіцер громади» реалізовується для того, щоб мешканці населених пунктів перебували під захистом в режимі 24/7. Сьогодні до роботи приступає поліцейський офіцер громади, який отримав автомобіль для ефективного патрулювання у всіх восьми населених пунктах. У нього чималий досвід роботи в поліції, тому сподіваюся він якісно виконуватиме поставлені перед ним завдання», – відзначив Ярослав Колесник.



Категорія : Суспільство


Залишити Коментар