Кількість пунктів безпеки на Закарпатті збільшується

лютого 06 / 2023
Кількість пунктів безпеки на Закарпатті збільшується: в регіоні запрацювала ще одна поліцейська станція✔️

У селі Вільхівка Хустського району функціонуватиме чергова в області поліцейська станція. Відкриття пункту безпеки Зарічанської громади відбулося сьогодні, 6 лютого, за участі начальника поліції Закарпаття Ярослава Колесника, а також голови територіальної громади Марини Васько.

Відтепер, окрім дільничних офіцерів поліції, які стежать за правопорядком у населених пунктах Зарічанської громади, про безпеку понад 8 тисяч громадян дбатиме і поліцейський офіцер громади Володимир Балега.

44-річний капітан поліції нещодавно завершив спеціальну підготовку та нестиме службу задля допомоги і захисту мешканців чотирьох населених пунктів: Заріччя, Греблі, Нижнього Болотного та Вільхівки.

«Тепер жителям громади не обов’язково добиратися до найближчого відділення поліції – з будь-якими питаннями та проблемами вони можуть звертатися безпосередньо до поліцейського офіцера громади», — зауважив генерал поліції третього рангу Ярослав Колесник.

Сам же Володимир Балега зазначає, що добре усвідомлює всю відповідальність і складність своєї роботи, проте готовий до викликів та щоденної і відданої праці заради безпеки кожного жителя громади.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар