На Тячівщині запрацювала чергова поліцейська станція

лютого 02 / 2023
Ще один пункт захисту, безпеки та допомоги людям: на Закарпатті запрацювала чергова поліцейська станція✅

Сьогодні, 2 лютого, на Закарпатті запрацювала ще одна поліцейська станція. Локацією пункту безпеки стало селище Усть-Чорна, що на Тячівщині. Окрім цього населеного пункту Усть-Чорнянська територіальна громада включає ще 3 села: Лопухів, Руську Мокру та Німецьку Мокру і об’єднує понад 6 тисяч жителів.

Офіційне відкриття станції відбулося за участі начальника поліції Закарпаття – генерала поліції третього рангу Ярослава Колесника, а також керівника Головного управління ДСНС в Закарпатській області Романа Гудака та голови Усть-Чорнянської територіальної громади Петра Костяка.

Завдяки активній співпраці територіальних громад та поліції Закарпаття кількість поліцейських станцій на території регіону зростає. А це, відповідно, сприяє посиленню охорони безпеки жителів та гостей краю. Адже кожна нова поліцейська станція, де несуть службу поліцейські офіцери громади, є опорним пунктом захисту та допомоги. Від сьогодні безпека жителів Тячівщини посилилася, адже це вже 4-та поліцейська станція, яка діятиме у районі.

«Тепер до виконання своїх службових обов’язків тут приступає один поліцейський офіцер громади. Він забезпечений усім необхідним, у тому числі – і транспортом. Проте ми плануємо обов’язково збільшити кількість поліцейських офіцерів громади, адже це гарантуватиме посилений захист та безпеку людей», — зазначив керівник поліції області Ярослав Колесник.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар