У Солотвинській тергромаді, що на Тячівщині, завершується процес формування Центру безпеки громадян (відео)

лютого 05 / 2023

У Солотвинській тергромаді, що на Тячівщині, завершується процес формування Центру безпеки громадян, який об’єднує пожежників, правоохоронців і медиків. На екстрені дзвінки дета-центру будуть відповідати диспетчери, які надалі спрямовуватимуть громадян у потрібний підрозділ спецслужб.

Центр Безпеки Громадян забезпечений всіма необхідними екстреними видами техніки. За співробітництвом з Румунською спілкою адвокатів селищна Рада отримала новий реанімобіль для працівників медичних служб, а для пожежної команди було виділено нову пожежну машину, яка забезпечена всім необхідним для надання екстренної допомоги.

Передали для ефективної роботи також баггі, за допомогою якого можна проводити пошуково-рятувальні спецоперації в горах, а також для гасіння пожеж на лісовій місцевості. На випадок екстреної ситуації, яка спричинить необхідність евакуювати населення, дата-центр забезпечений 5 автобусами в кожному з яких є 50 сидячих та 50 стоячих місць.

А для офіцерів поліції надали 4 автомобілі рено-дастер. Два автомобілі Форд створені для надання допомоги при аваріях на дорогах та надання іншої допомоги високопрохідним транспортом були забезпечені всім необхідним та надані для використання дета-центру.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар