На Рахівщині облаштували ще одне приміщення для переселенців

лютого 01 / 2023
Відвідав Богданську територіальну громаду де, у межах візиту разом із головою районної ради Діаною Бабинець та головою Богданської сільської ради Степаном Мільчевичем ознайомився з виконанням ремонтних робіт, які проводяться завдяки допомозі міжнародних організацій для поселення внутрішньо переміщених осіб.


Прихисток створюється в приміщенні колишнього відділення Рахівської лікарні (с.Богдан). Це буде комфортне житло, облаштоване усім необхідним.

Питання забезпечення вимушених переселенців житлом і створення відповідних умов є для нас важливим, тому співпрацюємо з нашими закордонними друзями, заручаємося підтримкою нових партнерів та разом із керівництвом громади комунікуємо з вимушеними переселенцями й реагуємо на всі запити.

Вдячний чеській організації «Людина в біді» за їхню працю та допомогу. Зі свого боку ми забезпечимо повну та всебічну підтримку. Адже житло для вимушених переселенців – одна із наших найнагальніших потреб сьогодні. Відрадно, що сім’ї, які вимушено покинули власні домівки, матимуть гідні умови життя.

Крім цього розглянуто майбутні проєкти та ряд інших важливих питань життєдіяльності громади. Визначено завдання, які потребують вирішення найближчим часом.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар