30 років унікального та титанічного досвіду: спецпідрозділ поліції охорони відзначає професійне свято

січня 31 / 2023
30 років унікального та титанічного досвіду: спецпідрозділ поліції охорони відзначає професійне свято.

Спеціальний підрозділ поліції охорони відзначив 30-ту річницю з дня створення підрозділу. Із цієї нагоди Микола Дубіль, начальник Управління поліції охорони в Закарпатській області висловив щиру подяку ветеранам служби.

Вже від початку створення «Титан» став елітним підрозділом за лічені місяці. Батальйон успішно виконував найвідповідальніші завдання, зокрема особисту охоронцюу, безпечне перевезення цінних паперів та коштів. Крім того, бійці допомагали у затриманні кримінальних угруповань.

Керівник привітав титанівців із професійним святом та відзначив їхній вагомий внесок у розбудову безпекового середовища краю.

«Поліцейські елітного батальйону показували завжди чудові результати. Коофіцієнт надійності їхньої роботи складав – 99,9%. За час роботи титанівці довели, що вони одні із кращих у секторі фізичної безпеки. Робота спецпідрозділу - це унікальний досвід, який передали молодим поколінням. Дякую усім ветеранам за роки служби та неоціненний вклад – спокій та мир закарпатців», - зазначив Микола Дубіль.

Управління поліції охорони в Закарпатській області
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар