Є питання до ПрАТ «Закарпаттяобленерго» - голова ОВА Микита (ВІДЕО)

грудня 01 / 2022
Є питання до ПрАТ «Закарпаттяобленерго» - голова ОВА Микита (ВІДЕО)

Віктор Микита, голова Закарпатської ОДА, поінформував про свій робочий візит у Київ.

Там він провів планову зустріч з керівником НЕК «Укренерго» Володимиром Кудрицьким. Йшлося про енергозабезпечення Закарпаття та стабілізація графіків подачі електрики до споживачів у громадах.

“З робочим візитом перебуваю у Києві.

Сьогодні провів планову зустріч з керівником НЕК «Укренерго» Володимиром Кудрицьким.

На порядку денному – питання енергозабезпечення Закарпаття та стабілізація графіків подачі електрики до споживачів у громадах. Розбираємося, чому дефіцит потужності в нашому регіоні перевищує середній показник у країні, який озвучує НЕК «Укренерго».

Закарпаття останніми тижнями живе в межах суцільних аварійних відключень до 16 годин на добу. До нас релокувався бізнес, переїхали сотні тисяч ВПО тощо. Тож така ситуація є абсолютно неприпустимою. Без допомоги НЕК «Укренерго» не обійтися.

Є питання до ПрАТ «Закарпаттяобленерго», яке має чітко дотримуватися графіків за відсутності аварійних та екстрених ситуацій. Однак зараз ні я, ні краяни не відчуваємо системності в роботі (ми з сім’єю звикли жити під гуркіт генератора, котрий довелося придбати як і тисячам закарпатцям).

Будемо оптимізовувати цю роботу та допомагати колегам працювати ефективніше. Маємо досвід у кризовому менеджменті.

З позитивного – домовилися про перегляд коефіцієнтів та пропорцій розподілу електроенергії між регіонами, враховуючи всі чинники. Очікуємо на додаткову потужність для Закарпаття.

Мета – не більше 8 годин відключення абонента на добу.

Дякую за конструктивну співпрацю та підтримку команді НЕК «Укренерго» і Володимиру Кудрицькому зокрема”, – написав Микита а своїй сторінці у Фейсбук.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар