На Мукачівщині лісівники облаштували нову зону відпочинку

грудня 01 / 2022

Сьогодні офіційно запрацював рекреаційний пункт «Острош», що знаходиться на території Мукачівського лісництва відразу біля дороги М-24 (Мукачево-Берегово). Чудове місце розташування, комфортні умови- зона «Острош» стане однією з найулюбленіших місць для перепочинку багатьох закарпатців та туристів, зазначає директор ДП «Мукачівське ЛГ» Василь Анталовський.
🤝Спорудили рекреаційну зону за декілька тижнів та власними силами державного підприємства. Тут розташовані об‘ємні альтанки для великих компаній та мангальна зона. Проте, відпочинкову ділянку ще доповнюватимуть додатковими бесідками, встановлять гойдалки та дитячу зону.
✅Оцінити якість новооблаштованої зони особисто приїхав начальник Закарпатського ОУЛМГ Віталій Петренко:
☝️ «Одне із основних завдань підприємств лісової галузі - робота на благо народу України. Державні лісомисливські господарства Закарпаття приділяють велику увагу по благоустрою лісових територій, будівництву та впорядкуванню місць відпочинку, розчищенню природних джерел та потічків. На територіях всіх ДП Закарпатського ОУЛМГ налічується близько 133 рекреаційні пункти»,- відзначив начальник управління Віталій Петренко.




Закарпатське ОУЛМГ
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар