В Обласний будинок дитини румунські партнери вкотре привезли гуманітарну допомогу

грудня 01 / 2022

У Свалявський сиротинець уже вчетверте завітали румунські благодійники з гуманітарною місією. Цього разу привезли ліжка, матраци для облаштування побуту у кімнатах для переселенців, а також одяг, засоби гігієни для вихованців.
Наразі у дитбудинку проживає 93 дитини, із яких - евакуйовані 31 дитина із сиротинця Білої Церкви, що на Київщині та 12 осіб із числа персоналу.
Гуманітарну допомогу організували: Агенція регіонального розвитку Тячівського району (директор Іван Шимон) разом із депутатами облради Мирославою Ливч, Юрієм Покорбою та головою Тячівської районної ради Юрієм Берінде.
Волонтери із Румунії Андріана Попович та Дмитро Лавер, які із такою ж місією у дитбудинку не вперше - забезпечили логістику гумвантажу.
Депутатка облради, керуюча справами облради Мирослава Ливч насамперед подякувала румунським меценатами за вкрай необхідну допомогу. Та зазначила, що керівництво Тячівської райради та місцевої Агенції, задіявши налагоджені партнерські зв’язки із румунськими благодійниками, докладають максимум зусиль, щоб надати поміч ВПО не тільки у межах своєї громади, а й постійно вивчають потреби переселенців, які знайшли прихисток в інших районах Закарпаття.


Пресслужба Закарпатської облради
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар