Важливі зміни до бюджету громади: Підсумки засідання виконкому Мукачівської міської ради (відео)

жовтня 07 / 2022
Важливі зміни до бюджету громади: Підсумки засідання виконкому Мукачівської міської ради (відео)

Позачергове засідання виконавчого комітету Мукачівської міської ради відбулося сьогодні в Мукачеві. Продовжуємо працювати над посиленням обороноздатності наших військових підрозділів, підтримкою освітнього напрямку, благоустроєм міста – повідомляє секретар Мукачівської міської ради Олександр Горячкун.

Сьогодні на засіданні виконкому Мукачівської міської ради внесли важливі зміни до бюджету громади. До обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки передбачили додаткові 2 мільйони гривень, для того щоб закупити зимову форму та автозапчастини.

Спрямують кошти також для військової служби правопорядку та Мукачівського районного управління поліції ГУНП в Закарпатській області. Крім цього близько 9 млн гривень з бюджету виділили на придбання медичного обладнання для реабілітаційного відділення для наших захисників, що функціонуватиме на базі військового шпиталю.

Для батальйону територіальної оборони придбають автозапчастини та паливно-мастильні матеріали, а також тренувальну платформу для навчання стрільби з різних видів зброї. Крім цього у громаді розпочали підготовку дорожньої інфраструктури до зимового періоду. На ремонт автошляхів виділили додаткові 32 млн гривень.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар