Для школярів в Ужгороді діятиме знижка -50% від тарифу за проїзд міськими автобусами

липня 27 / 2022
Для школярів в Ужгороді діятиме знижка -50% від тарифу за проїзд міськими автобусами

Правила приймання стічних вод до системи централізованого водовідведення в Ужгороді прийняли сьогодні, 27 липня, на черговому засіданні виконкому Ужгородської міської ради. У документі визначено засади безперебійного функціонування систем централізованого водовідведення під час приймання до них стічних вод, загальні вимоги до складу та властивостей вод, порядок обчислення плати для тих, хто скидає стічні води, заходи впливу на порушників тощо.
Рішення набуде чинності з дня оприлюднення повного тексту з додатками на офіційному сайті міської ради Ужгорода.
Також погодили на засіданні виконкому дозволи на проведення робіт із порушення цілісності об’єктів благоустрою за умови подвійного відновлення дорожнього покриття та гарантійного обслуговування ділянки розриття протягом року після завершення робіт.
Зокрема на 5 діб:
– ТОВ «Електро-Закарпаття» для облаштування електричних мереж зовнішнього електропостачання нежитлового примішення на вулиці Бориса Тлехаса, 8, приміщення 6;
– Ат «Закараптгаз» для облаштування підвідного газопроводу до житлового будинку на вул. Шота Руставелі, 3а;
на 20 діб
– підприємству Олтех для заміни каналізаційного колектора на вулиці Івана Крилова.
Іншим рішенням визнали такими, що підлягають демонтажу об’єкти зовнішньої реклами:
– 4 рекламні банери на декоративній огорожі на перехресті вулиць Капушанської та проспекту Свободи (Космопарк);
– банер на декоративній огорожі на вул. Академіка Шпеника (біля залізничного мосту, Космопарк).
Для школярів в Ужгороді діятиме знижка –50% від тарифу – за проїзд міськими автобусними маршрутами. Пільга діятиме у період навчального року, з 1 вересня до 31 травня, за винятком вихідних днів та канікул, за наявності учнівського квитка встановленого взірця або електронного квитка (муніципальної картки ужгородця). Таке рішення також ухвалили сьогодні.
Додатково прийняли рішення припинити після завершення терміну дії договору (восени) курсування міського автобусного маршруту № 11 «вул. Володимирська - Залізничний вокзал» (через вул. Загорську, пл. Корятовича) і запровадити маршрути № 11А «вул. Володимирська – пл. Корятовича» (через вул. Загорську) та № 5 «пл. Корятовича – Залізничний вокзал».
За цим же рішенням на маршрути №№11А та 5 буде оголошено конкурс для визначення перевізників.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар