Чергову сучасну карету швидкої допомоги передаємо нашим військовим у район ведення бойових дій

липня 27 / 2022

Інтенсивність боїв зараз дуже висока, тож від оперативності й мобільності роботи медиків залежать життя захисників по всій лінії фронту. Саме тому концентруємося на спецтранспорті екстреної допомоги з відповідним обладнанням.
☝🏻На фронт попрямує сучасне авто, яке повністю укомплектоване необхідним реанімаційним оснащенням за останніми стандартами. Зокрема, тут є і спеціальні ноші для більш безпечного завантаження пацієнта в карету швидкої. Завдяки цьому бригади військових медиків зможуть ще оперативніше реагувати і рятувати життя захисників безпосередньо в зоні ведення бойових дій та під час транспортування поранених.
Це вже третя швидка, яку Закарпаття отримало в межах 🇺🇦🇫🇷 франко-українського співробітництва та гуманітарної допомоги. Раніше одну машину ми невідкладно відправили до наших військових у район ведення бойових дій, де завдяки цій техніці медики врятували десятки захисників.
Хочу подякувати за сприяння клубу «Lions club de Montfermeil-Coubron, фонду «Rotary club de Crécy», асоціації «Association aux victimes de l’incendie de Leira» та компанії «Beten Ingénierie International».
Це важлива цільова підтримка, і надзвичайно приємно, що наші партнери разом із нами, розуміючи пріоритети, допомагають ефективно закривати першочергові потреби ЗСУ.
Стоїмо разом, плече до плеча!
🇺🇦 Ми переможемо, ми – на своїй землі!
Слава Україні!
Героям слава!

Віктор Микита - голова Закарпатської ОДА
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар