Закарпатські лісівники можуть отримати партнерів у Чеській республіці

липня 26 / 2022


Пропозицію співпраці між лісівниками Закарпаття та окремих країв Чехії сьогодні у ході зустрічі з нещодавно призначеним начальником Закарпатського обласного управління лісового і мисливського господарства Віталієм Петренком Озвучив голова облради Володимирч Чубірко.
Ідеться про угоди на кшталт тих, які вже укладено між закарпатськими і чеськими поліцейськими та рятувальниками. Для цього голова облради вручив головному ліснику запрошення на відвідини чеського краю Височина для ознайомлення з роботою тамтешньої лісової галузі.
Також присутній на зустрічі депутат облради Ярослав Шукаль підняв питання забезпечення соціально незахищених закарпатців та окремі бюджетні установи Великоберезнянщини паливними дровами.
Жваво обговорили й ініціативу створення у області єдиного галузевого підприємства «Ліси Закарпаття» та питання прозорості аукціонів за участю підприємців. До участі у аукціонах, за Словами Петренка, не допускатимуться лише не добросовісні підприємці.
Очільник облради у рамках зустрічі також попросив сприяння у отриманні деревини для облаштування майбутньої вузькоколійки. У свою чергу керівник обласних лісівників зауважив, що у разі отримання від АТ «Укрзалізниця» специфікації потрібного матеріалу, питання може бути вирішене. У зустрічі взяла участь і керуюча справами облради Мирослава Ливч.
Пресслужба Закарпатської облради
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар