На Закарпатті керівництво патрульної поліції вирішували що робити з автівками на єврономерах

лютого 22 / 2022

Керівництво патрульної поліції провело нараду стосовно громадян, які порушили термін перебування тимчасового ввезення на територію України автівок з номерами іноземної реєстрації
Учора відбулася робоча зустріч між керівництвом патрульної поліції, представниками ГУ НП в Закарпатській області та представниками митниці.
Кожен із учасників наради коротко окреслив напрямки своєї діяльності у загальному механізмі подальшої роботи.
Патрульні поліцейські максимально перевірятимуть автомобілі з номерами іноземної реєстрації. На водіїв, які порушили термін перебування тимчасового ввезення на територію України іноземних автомобілів, інспектори складатимуть адміністративні матеріали за ч. 8 ст. 121 (Керування водієм транспортним засобом, щодо якого порушено обмеження, встановлені Митним кодексом України, а саме: порушено строки його тимчасового ввезення та/або переміщення в митному режимі транзиту; транспортний засіб використовується для цілей підприємницької діяльності та/або отримання доходів в Україні; транспортний засіб передано у володіння, користування або розпорядження особі, яка не ввозила його на митну територію України або не поміщувала в митний режим транзиту) КУпАП. Штраф за таке порушення становить 8 500 гривень. Якщо подібне порушення буде вчинене повторно протягом року — штраф зросте до 17 000 гривень.
Будьте відповідальними та не порушуйте закону!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар