Жительки Рахівщини отримали почесне звання Мати-героїня (Фото)

лютого 22 / 2022

Недостатньо лише народити дитину, її необхідно виховати доброю, чуйною, порядною людиною, дати їй належну освіту і допомогти знайти своє місце у житті. Тому непорушними залишаються повага та вдячність до всіх матерів, а особливо тих жінок, які свідомо народжують, виховують та дають путівку в життя п'ятьом і більше дітям. Адже для України унікальною цінністю та надзвичайною гордістю були саме багатодітні родини. Тож недарма для вшанування таких матерів встановлено Почесне звання України «Мати-героїня».
Сьогодні голова Рахівської районної державної адміністрації Олександр Небила виконав приємну місію – вручив посвідчення про присвоєння почесного звання „Мати-героїня” та нагрудний знак, багатодітним матерям району, які народили та виховали п’ятьох і більше дітей, створили сприятливі умови для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.
Вручаючи нагороди, керівник зазначив, що відзначення Матерів-героїнь є честю й славою для усього нашого району І принагідно наголосив, що вони всі є прикладом родинної відданості та любові до дітей як для громади, так і для всієї України.
На завершення, Олександр Небила, висловив найщиріші слова подяки матерям-героїням за те, що вони подарували своїм дітям життя, навчили любити, творити добро. Та побажав побільше хороших світлих днів у їхньому житті, миру, міцного здоров'я, довголіття, благополуччя їх дітям та сім’ям, родинного тепла, радості і поваги від дітей
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар