Будівництво критих спортивних майданчиків та реконструкцію приміщень ПАДІЮНу в Ужгороді

січня 26 / 2022


Будівництво критих спортивних майданчиків та реконструкцію приміщень ПАДІЮНу в рамках Програми Президента «100 ДЮСШ» обговорювали напередодні в Ужгородській міській раді на засіданні архітектурно-містобудівної ради.
У засіданні взяли участь заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Шинкарюк, в.о. міського голови, заступник міського голови Ужгорода Вадим Борець, заступник міського голови Ужгорода Василь Пинзеник, головний архітектор міста Олег Боршовський, члени містобудівної ради, онлайн до обговорення долучилися проєктанти та інші спеціалісти (представники Держпродспоживслужби, Управління ДСНС у Закарпатській області), вільні слухачі – інженери та архітектори міста.
Ігор Шинкарюк представив візуалізацію проєкту, який заплановано реалізувати на земельній ділянці біля ПАДІЮНу, розповів, що на будівництво різних нових спортивних об’єктів в Ужгороді в рамках Програми Президента очікують серйозні інвестиції.
Проєкт, за словами Ігоря Сергійовича, передбачає два криті павільйони – один для футболу зі штучним покриттям, інший для боксу та дзюдо. Також заплановано майданчик для воркауту, відкритий майданчик для ігрових видів спорту, освітлення та оновлення благоустрою. У планах і реконструкція залів для дзюдо та гімнастики. Обов’язково врахують потреби маломобільних людей, зроблять спеціальні спуски та заїзди для людей з інвалідністю, мам із дитячими візочками.
За підсумками обговорення члени архітектурно-містобудівної ради погодили за основу представлений проєкт, висловили необхідність та доцільність його реалізації із врахуванням пропозицій та зауважень.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар