В Ужгороді проходять ​всеукраїнські змагання із більярду

жовтня 23 / 2021

Золота осінь» триває в Ужгороді – це не тільки про пору року, а й про назву всеукраїнських змагань із більярду, які стартували сьогодні в нашому місті.

Уже вп’яте відкритий чемпіонат Ужгорода з більярду зібрав 60 професійних спортсменів і любителів із різних куточків країни. Зокрема, цьогоріч долучилися учасники з Вінниці, Києва, Львова, Луцька, Івано-Франківська, Чернівців. Закарпаття ж представляють аж 30 спортсменів. Учасники різного віку – наймолодшому 10 років, найстаршому – 60.

Організатори – ГО «Федерація більярдного спорту м. Ужгорода» (керівник – Сергій Король) за підтримки управління молоді та спорту Закарпатської ОДА й управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради.

На офіційному відкритті заступник міського голови Ужгорода Василь Гомонай передав вітання від міського голови Богдана Андріїва, депутатів, подякував організаторам за системний підхід у розвитку цього спорту в місті, представникам Федерації більярдного спорту Львова за те, що долучаються до проведення таких масштабних змагань, побажав гостям приємного перебування в Ужгороді.

Традиційно до турніру долучилися й імениті учасники, зокрема цьогоріч серед таких – ужгородець Даніель Шеремета, який став чемпіоном України серед юнаків до 16 років і разом з усеукраїнською збірною брав участь у чемпіонаті світу, що відбувся в Молдові. Також в Ужгород приїхала бронзова призерка чемпіонату світу серед спортсменів до 19 років Яна Василова (м. Івано-Франківськ).

Змагання триватимуть протягом трьох днів.


Категорія : Суспільство


Залишити Коментар