Ужгородець Сергій Король став володарем Кубка Жукова з більярду

жовтня 06 / 2021


Днями в Києві відбулися Всеукраїнські змагання серед науково-педагогічних працівників ЗВО з більярду «Вільна піраміда» – Кубок С. А. Жукова.

Як повідомляє заступник голови облдержадміністрації Ігор Шинкарюк, від Закарпаття взяли участь представники ДВНЗ «Ужгородський національний університет».

Зокрема, Сергій Король, один з учасників збірної університету, здобув «золото» та став володарем Кубка в особистому заліку. Він зіграв 16 партій, з яких переміг у 15. Загальна результативність гравця на змаганнях склала 97,67 %.

За словами заступника очільника краю, інші учасники команди теж показали високий результат, завдяки якому УжНУ в командному заліку посідає третє місце.

«Більярдний спорт не надто популярний у нашому краї, проте навіть кілька гравців, що представляють нашу область, показують високий рівень на змаганнях. Бажаю й надалі працювати в такому темпі та приносити у скарбничку Закарпаття все більше нагород», – зазначив Ігор Шинкарюк.

До того ж Сергій Король працює тренером. Нещодавно його учні посіли призові місця на Чемпіонаті України з більярдного спорту, а Даніель Шеремета змагався на Чемпіонаті світу з вільної піраміди серед юніорів.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар