На Мукачівщині відновлюють автошлях між селами Верхня Визниця та Лісарня

жовтня 06 / 2021


На автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О 070701 Кольчино – Пузняківці триває поточний середній ремонт. Про це повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Мирослав Білецький.

За його словами, на замовлення Служби місцевих доріг у Закарпатській області виготовили проєктну документацію та провели процедуру відкритих торгів. За їх результатами підприємство уклало договір із підрядною організацією більш ніж на 112 млн грн.

«Цьогоріч на проведення поточного середнього ремонту ділянки автошляху з Дорожнього фонду виділили 3 млн 150 тис. грн.

Зараз підрядник працює на виїзді із с. Верхня Визниця в напрямку с. Лісарня. Тут вже зробили фрезерування покриття та влаштували основу дорожнього одягу. Днями почнуть наносити покриття з асфальтобетону», – зазначив Мирослав Білецький.

Завершивши будівельні роботи, підрядник укріпить узбіччя, нанесе дорожню розмітку, встановить дорожні знаки.

За словами першого заступника очільника краю, загалом цьогоріч відновлять відрізок дороги протяжністю 1 км. Та оскільки дорога О 070701 Кольчино – Пузняківці – об’єкт перехідний, роботи тут продовжаться і наступного року.

«Після завершення ремонту проїзд до знаних баз відпочинку на Мукачівщині буде значно комфортнішим та доступнішим», – зауважив Мирослав Білецький.


Категорія : Суспільство


Залишити Коментар