Хустські рятувальники вчили селян безпечному життю за умов низьких температур

вересня 29 / 2021


Мине ще трошки часу й почнеться опалювальний сезон. На жаль, за умов низьких температур суттєво збільшується кількість пожеж в житловому секторі, на яких гинуть та травмуються люди. Безвідповідальне ставлення до власної безпеки, нехтування правилами безпечного поводження з пічним опаленням, газовим обладнанням та електроприладами, паління у приміщенні - це саме ті фактори, які з високою вірогідністю призводять до трагедій.

Отож, щоб в черговий раз нагадати громадянам про те, чого може коштувати байдужість у відношенні до своєї безпеки та безпеки власних дітей, сьогодні, 29 вересня, працівники Хустського районного управління ДСНС області провели пожежно-профілактичне відпрацювання села Нижнє Селище.

Особлива увага селян акцентувалася на правилах пожежної безпеки в побуті: обов’язково наголошувалося на обережному поводженні з вогнем та недопущенні пожеж через дитячі пустощі. Окрему увагу під час відпрацювання фахівці приділили багатодітним сім’ям, самотнім пенсіонерам, неблагонадійним особам.

Кожен житель, з яким було проведено роз’яснювальну роботу, отримав тематичні пам’ятки.

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар