У Рахові сироті вручили ключі від квартири (Фото)

серпня 05 / 2021

За ініціативи голови Рахівської райдержадміністрації Олександра Небили відбулось вручення ключів від квартири особі з числа дітей-сиріт Марії Баранюк, уродженки села Богдан.

Ключі від квартири, придбаної за державний кошт, 23-річній Марії Баранюк вручила заступник голови райдержадміністрації Наталія Кобаса.

Це однокімнатна квартира в м.Мукачево, загальною площею 36,5 кв.м. Зазначимо, що це було рішення Марійки - придбання житла в іншому районі.

Читайте також:
Першокласники Рахівщини отримали шкільні ранці для навчання (Фото)


Марії у червні виповнилося 23 роки. Народилася вона у с.Богдан, Рахівського району, де і проживала. Виросла без батьків, є дитиною-сиротою. Опікуном була 70 річна бабуся Зварич Гафія Юріївна. Дівчина минулого року закінчила Мукачівський аграрний коледж Національного університету біоресурсів і природокористування, за фахом – Облік і оподаткування. Тепер планує шукати роботу у м. Мукачеві.

На квартирному обліку для покращення житлових умов Марія перебувала з 2013 року.

Наталія Кобаса щиро привітала дівчину та побажала щасливій власниці добробуту, затишку, сімейного благополуччя та всього найкращого.

У свою чергу, Марія подякувала за таку вагому підтримку від держави. Дівчина зізналася: бабусі й досі не віриться, що у неї тепер є своя квартира. Та, власне, вона й сама не очікувала такої допомоги від держави. Тепер, не стримуючи радості, говорить, що має гарний старт у доросле життя
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар