Першокласники Рахівщини отримали шкільні ранці для навчання (Фото)

серпня 03 / 2021

Цього року благодійна акція «З любов’ю та турботою про дітей» на Рахівщині розпочалася в п’ятницю, 30 липня. Стартувала вона з сіл Лазещина, Чорна Тиса, Розтоки, Видричка, Богдан, Луги та продовжилася наступного дня в Квасах.
У семи загальноосвітніх закладах Ясінянської та Богданської територіальних громад на Рахівщині, шкільні ранці з усіма необхідними для навчання приспосібленнями отримали 380 майбутніх першокласників.
Дітлахи з захопленням розглядали якісні та яскраві ранці та приладдя яке вони отримали. Вдячність за подарунки та вітання з наступаючим Днем знань висловлювали батьки малюків.
Сьогодні зібрати дитину до школи задоволення не з дешевих, тож подарунок від народного депутата України В.В.Петьовки якнайдоречніший.
Напередодні свята Першого дзвоника хлопчики та дівчата Рахівщини одинадцятий рік поспіль отримують шкільні ранці з наборами приладдя для письма, трудового навчання, математики та образотворчого мистецтва.
До кінця наступного тижня понад 1260 першокласників району отримають від народного депутата України В.В.Петьовки подарунки до школи.







Категорія : Політика


Залишити Коментар