Ремонт однієї з найпроблемніших доріг у Закарпатській області на стадії завершення

серпня 05 / 2021
Під час робочої поїздки по області перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький особисто проінспектував хід капітального ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 071002 Свалява – Довге – Липча.

За результатами відкритих торгів Служба місцевих автомобільних доріг у Закарпатській області уклала договір з ТОВ «ПБС», яке також успішно і якісно ремонтує у межах президентської ініціативи Володимира Зеленського «Велике будівництво» автошлях Р-21.

За словами Мирослава Білецького, проєктну документацію на цю дорогу зробили ще у минулому році і частину дорожнього полотна тоді відновили. На цей рік запланували відновити значно більший відрізок автошляху.

«Ще на початку тижня у селі Стройне підрядник зробив розпушення старого дорожнього покриття, потім провів регенерацію основи методом холодного ресайклінгу та поставив нижній шар крупнозернистого асфальтобетону. Минулої ночі вже влаштували верхній шар дрібнозернистого асфальтобетону на лівій полосі смуги відносно руху, цієї ночі нанесли фінішне покриття на праву смугу. Це роблять для того, аби не ускладнювати рух і максимально забезпечити його безпеку. Зважаючи на те, що ремонтований відрізок проходить повз школу, підрядник зробить також асфальтований під’їзд-пандус до воріт навчального закладу», – прокоментував перший заступник керівника краю.

Роботи проводитимуться у селах Стройне та Дусино.

З Дорожнього фонду для капітального ремонту автодороги Свалява-Довге-Липча передбачено 39 млн грн. За ці кошти підрядник влаштує майже 3 км нового покриття.



Категорія : Суспільство


Залишити Коментар