Керівництво області зустрілося з бійцями 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади

травня 09 / 2021


Голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков разом зі своїм заступником Ігорем Шинкарюком зустрівся з військовослужбовцями 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади.

Очільник Закарпаття привітав бійців та ветеранів-учасників війни з Великоднем та звернувся до них з нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

«Ці пам’ятні дати нагадують: мир та свобода – понад усе.

Ми пам’ятаємо важкі втрати побратимів – бійців Закарпатського Легіону, які віддано захищали Схід країни, вшановуємо їхній подвиг.

Переконаний, що будь-які міждержавні питання потрібно вирішувати дипломатично, а не ціною людських життів», – зауважив Анатолій Полосков.

За його словами, усім, хто сьогодні в зоні ООС чи перебуває в очікуванні чергової ротації, потрібна наша віра та підтримка.

«Українські воїни – чоловіки і чарівні жінки – після вигнання нацистів у 1945 році з нашої землі знову боронять Україну від підлого агресора, захищають наше мирне життя, наші родини, всю Європу і світ від руйнівної небезпеки.

Всі ми разом розбудовуємо нашу державу, і військо – основа суверенітету України», – підсумував голова Закарпатської ОДА.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар